חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

15 חודשי מאסר בפועל לקבלן אמיל אברמוב

מאת: פיני קרן | תאריך פרסום : 07/11/2000 16:16:00 | גרסת הדפסה

שופט בית משפט השלום בתל-אביב, דוד רוזן, גזר היום 15 חודשי מאסר בפועל, 15 חודשי מאסר על תנאי ו-20 אלף שקל קנס, על הקבלן אמיל אברמוב מכפר שמריהו, ועל ויקטור מסיקה, אחראי על הפיקוח בעיריית הרצליה.

אברמוב, הורשע בעבירות של עדות שקר, שיבוש הליכי משפט, קבלת דבר במרמה גניבה וזיוף מסמכים. מסיקה הורשע בעדות שקר ובקבלת דבר במרמה.

עיקר הפרשה, בבית שבנה אברמוב בכפר שמריהו, כשמסיקה שימש אחראי על הפיקוח. הבית אמור היה להבנות במקורו בשטח של 140 מ"ר, אולם אברמוב בנה בית בשטח של 500 מ"ר. על כך הועמד אברמוב לדין בבית המשפט העירוני בהרצליה ושם זוכה, אחרי שויקטור מסיקה העיד לטובתו.

כל הזכויות שמורות לאתר המשפט הישראלי www.PsakDin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
כתבות נוספות בתחום מקרקעין ונדל"ן

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ