חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

תשעה חודשי מאסר לאב שתקף את ילדיו הקטינים

מאת: פיני קרן | תאריך פרסום : 05/04/2001 15:14:00 | גרסת הדפסה

תשעה חודשי מאסר בפועל וששה עשר חודשי מאסר על תנאי, גזרה שופטת בית המשפט המחוזי בתל-אביב, על אדם שעלה ב - 1999 עם אישתו ושני ילדיו הקטינים מאוקריאינה. קרבר הורשע על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון, בתקופה בנסיבות מחמירות של ילדיו הקטינים בני ה- 11 ו- 8. מעשי התקיפה של הנאשם כלפי ילדיו, נעשו על רקע שימוש מופרז במשקאות אלכוהוליים.

השופטת בגזרה את דינו של האיש, אמרה כי "הלכה פסוקה היא, כי כאשר ילדים חשופים לאלימות מצדו של אבי המשפחה, תוצאות אלימות אלו, קשות עליהם יותר מאשר על האחרים. הסיבה לכך היא, שהם ניצבים מול אביהם "נטולי הגנה", "שהרי הוא המופקד על הגנתם".

השופטת קבעה, כי על בית המשפט, להגן על שלומם של קטינים, ולצורך זה יש להטיל עונשים משמעותיים, שירתיעו הן את הנאשמים והן עבריינים פוטנציאלים. הנאשם הורשע גם בעבירה של הפרת הוראה חוקית, כאשר עזב את ביתו ללא התר, בעת שהיה עליו להיות במעצר בית.

ת"פ 4055/00, מדינת ישראל נ' קרבר אולג

אתר המשפט הישראלי פסק דין

www.PsakDin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
כתבות נוספות בתחום פלילי

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ