השבוע לקחו 12 עורכי דין פסק זמן מפעילות המשפטית על מנת להשתתף בתערוכת דיוקנאות "ראשים מדברים". התערוכה היא מיזם ראשון מסוגו במסגרת פרויקט עורכי דין יוצרים של ועדת תרבות ואירועים שליד הועד המרכזי של לשכת עורכי הדין.
בתערוכה מוצגים כ- 30 דיוקנאות במדיום של ציור, פיסול ואומנות וידאו. התערוכה נפתחה ביום א' בבוקר ב"בית הפרקליט" בתל אביב בהשתתפות ראש לשכת עורכי הדין, דר' שלמה כהן ועוד.
תערוכה זו היא הראשונה בסדרה של שלוש תערוכות של עורכי דין יוצרים בתחום האומנויות הפלסטיות. התערוכה השניה תיפתח בפורים תחת השם "מי אני ומה שמי" במסגרתה יוצגו עבודות סוריאליסטיות של עורכי דין. התערוכה השלישית תיפתח ביום העצמאות ותהיה בנושא "נוף מולדתי".
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
www.psakdin.co.il
המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.