אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> מגזין >> קניין רוחני >> עד 3 שנות מאסר למפירי זכויות יוצרים

עד 3 שנות מאסר למפירי זכויות יוצרים

מאת: מערכת PsakDin.co.il | תאריך פרסום : 19/05/2002 12:00:00 | גרסת הדפסה

ועדת חוק חוקה ומשפט אישרה פה אחד לקריאה ראשונה את ההצעה לתיקון חוק זכויות מבצעים ומשדרים ואת הצעת חוק פקודת סימני מסחר [נוסח חדש], אשר שתיהן עוסקות בהחמרת הענישה.

הצעות החוק שאושרו קובעות עונשי מאסר של עד 3 שנים (במקום עד שנה, כפי שהיה עד עתה) וקנסות שבין 150 אלף שקל ועד מליון שקל על עבירות של זיוף ושל מסחר בדיסקים וקלטות המועתקים ללא רשות היוצרים והמבצעים וללא תשלום תמלוגים. כן נקבעו עונשים דומים למי שעוסק במכירה ובהפצה של טובין (כמו בגדים, שעונים ועוד), תוך שימוש שלא כדין בלוגו של חברות אחרות.

נציגי המשטרה, אשר השתתפו בדיון מסרו כי מתחילת שנת 2001 הוגשו 170 כתבי אישום נגד מפירי זכויות יוצרים. עוד דווח בועדה כי גזרי הדין המוטלים בעבירות אלה הם קלים - מאסר על תנאי או קנס כספי נמוך.

למדור קניין רוחני

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
שירותים משפטיים





עורכי דין בתחום קניין רוחני באזור :
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות











כתבות נוספות בתחום קניין רוחני
איך להימנע מגניבת פטנטים בסטארטאפ?
עו"ד אור אלישיב | צילום: סטודיו תומאס. אילוסטרציה: Austin Distel on Unsplash

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ