חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

נדחתה תביעת חברת ארשת להשבת מרבית מהלואותיה

מאת: פיני קרן | תאריך פרסום : 28/06/2001 15:00:00 | גרסת הדפסה

שופטת בית המשפט המחוזי בתל-אביב ציפורה ברון, דחתה תביעה על סך של כ- 6.2 מיליון שקל, שהגישה חברת ארשת ניהול ולוגיסטיקה, נגד אחדות שהב ודב רוזנברג, שערבו לחובותיה של חברת "דירות נופש" לב הגליל 1985.

יחד עם זאת חייבה השופטת את שני הערבים, לשלם לתובעת, סכום של כ- 2.9 מיליון שקל, סכום שנקבע בפסק דין זמני, שניתן ע"י השופטת עופרה צרניאק - סלומון ב- 16.2.97.

חברת "דירות נופש התכוננה להפעיל פרויקט בשם "לב הגליל" שבטבריה, פרויקט שהנו מלון דירות. לחברת "דירות נופש", חסר כסף להפעיל את הפרויקט, לכן פנתה לחברת ארשת בבקשת הלוואה. בפסק דינה, קבעה השופטת ברון, כי חברת ארשם, לא הרימה את נטל הוכחת קיומן של ההלוואות, ולכן נדחתה תביעתה, וכאמור חוייבו המשיבים לשלם כ- 2.9 מיליון שקל.

אתר המשפט הישראלי פסק דין www.PsakDin.co.il

לפסק הדין המלא לחץ כאן

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
כתבות נוספות בתחום דיני חוזים
"הסכם מפוקפק": חתם על הלוואה פיקטיבית כדי לפגוע באשתו
עו"ד מרגלית הרפז, אילוסטרציה: Scott Graham on Unsplash
רוכשי דירה שהמתינו שנתיים וחצי להעברת הרישום בטאבו יפוצו ב-178 אלף ש'
עו"ד ישי אדוארד | צילום: סיון פרג', אילוסטרציה: krakenimages on Unsplash

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ