אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> מגזין >> דיני חוזים >> נדחתה תביעת חברת ארשת להשבת מרבית מהלואותיה

נדחתה תביעת חברת ארשת להשבת מרבית מהלואותיה

מאת: פיני קרן | תאריך פרסום : 28/06/2001 15:00:00 | גרסת הדפסה

שופטת בית המשפט המחוזי בתל-אביב ציפורה ברון, דחתה תביעה על סך של כ- 6.2 מיליון שקל, שהגישה חברת ארשת ניהול ולוגיסטיקה, נגד אחדות שהב ודב רוזנברג, שערבו לחובותיה של חברת "דירות נופש" לב הגליל 1985.

יחד עם זאת חייבה השופטת את שני הערבים, לשלם לתובעת, סכום של כ- 2.9 מיליון שקל, סכום שנקבע בפסק דין זמני, שניתן ע"י השופטת עופרה צרניאק - סלומון ב- 16.2.97.

חברת "דירות נופש התכוננה להפעיל פרויקט בשם "לב הגליל" שבטבריה, פרויקט שהנו מלון דירות. לחברת "דירות נופש", חסר כסף להפעיל את הפרויקט, לכן פנתה לחברת ארשת בבקשת הלוואה. בפסק דינה, קבעה השופטת ברון, כי חברת ארשם, לא הרימה את נטל הוכחת קיומן של ההלוואות, ולכן נדחתה תביעתה, וכאמור חוייבו המשיבים לשלם כ- 2.9 מיליון שקל.

אתר המשפט הישראלי פסק דין www.PsakDin.co.il

לפסק הדין המלא לחץ כאן

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
שירותים משפטיים





עורכי דין בתחום דיני חוזים באזור :
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות











כתבות נוספות בתחום דיני חוזים
פתיחה וניהול של עסק עצמאי: טיפים שימושיים
עו"ד מלי חיימוב. צילום: יניב דותן

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ