- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"ק 14478-11-13 ז'ק נ' סיטי לייף סטייל בע"מ
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות תל אביב-יפו |
14478-11-13
1.1.0001 |
|
בפני השופט: איתי הרמלין |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת:: יסמין ז'ק |
הנתבעת:: סיטי לייף סטייל בע"מ (באליגם) ח"פ 514450873 |
| פסק דין | |
|
1.לאחר ששמעתי את הצדדים ועיינתי בכתבי הטענות ובמסמכים שהוצגו בפניי בדיון, ובשים לב להסכמת הצדדים, על דרך הפשרה, ומכח סמכותי לפי סעיף 79א לחוק בתי המשפט [נוסח משולב]. התשמ"ד-1984, ראיתי לחייב את הנתבעת לשלם לתובעת סך של 6,000 ₪.
הסך האמור ישולם בתוך 30 יום, שאם לא כן, ישא הפרשי הצמדה וריבית מיום הגשת התביעה ועד למועד התשלום בפועל.
2.אציין רק כי התובעת קיבלה מהנתבעת מספר הודעות פרסומיות אחרי שלא הצליחה להסיר את עצמה מרשימת התפוצה של הפרסומות ששולחת הנתבעת, כיוון שברשימת התפוצה הופיעה כתובת הדואר האלקטרוני שלה עם הסיומת walla.co.il בעוד שבעת הקשה על "הסר מרשימת התפוצה" נרשמה אותה כתובת עם הסיומת walla.com (מדובר באותו חשבון דואר אלקטרוני ובסיומות אקוויולנטיות). הנתבעת אמורה הייתה לדעת להתמודד עם הסיומות החליפיות של חברות האינטרנט הישראלית (כך למשל חשבונות של ספקית האינטרנט "אינטרנט זהב" מקבלים סיומות אקוויוולנטיות – inter.net.il zahav.net.il smile.net.il 012.net.il 015.net.il). על מנת שאפשרות ההסרה בדואר פרסומי תחשב לכזו הממלאת אחר דרישות סעיף 30א לחוק התקשורת (בזק ושירותים), תשמ"ב-1982, שימוש בה צריך להביא באופן אוטומטי למחיקת כל כתובות הדואר האקוויולנטיות מרשימת התפוצה (לכל הפחות באשר לחשבונות דוא"ל בחברות הישראליות המוכרות).
3.לא פסקתי לחובת הנתבעת את סכום הפיצויים המקסימלי הקבוע בחוק ממספר סיבות - ההודעות הפרסומיות שנשלחו לתובעת כללו אפשרות הסרה (גם אם לא אפקטיבית מספיק); בנוסף לכך התרשמתי שהנתבעת עשתה מאמצים להסיר את התובעת מרשימת התפוצה מרגע שהתובעת פנתה אליה. יתר על כן, השתכנעתי מעדותה של נציגת הנתבעת בפני כי בעקבות הטיפול במקרה של התובעת שינתה הנתבעת את מנגנון ההסרה שבו היא משתמשת, כך שאין צורך להרתיע אותה בצורה חמורה מפני הישנות המקרה.
ניתן היום, 28 אוגוסט 2014, בהעדר הצדדים.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
