חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פלוני נ' אגד אגודה שיתופית לתחבורה בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום כפר סבא
32438-04-18
31.12.2025
בפני השופט:
אלדד נבו

- נגד -
תובע:
פלוני
עו"ד אלון צ'יצ'יאן
נתבעות:
1. אגד אגודה שיתופית לתחבורה בע"מ
2. מדיה מנשרוב

עו"ד יצחק קסטרו - בשם הנתבעת 1
עו"ד עיזאת חלאק - בשם הנתבעת 2
פסק דין
 

האירוע והמחלוקת

  1. התובע, יליד X.X.1960 נפגע לטענתו מאירוע שהחל ביום 29.7.2011 בעת שהיה אחראי על הסדר בעמדת הנפקת כרטיסי רב-קו של נתבעת 1.

  2. לטענת התובע בכתב התביעה, הנתבעת 2, שהגיעה למקום על מנת להנפיק כרטיס רב-קו, עברה במקום שהפריע לאחת הפקידות לצלם לקוחה אחרת.

    כשאותה פקידה העירה לה, השיבה לה הנתבעת 2 בגסות ובקללות.

    התובע, שתפקידו היה לשמור על הסדר במקום, התערב וביקש מנתבעת 2 להירגע ולהפסיק להפריע.

    בתגובה, החלה הנתבעת 2 לקלל אותו נמרצות, ובהמשך אף איימה עליו, ירקה עליו ותקפה אותו מילולית במשך דקות ארוכות כשהוא נושך שפתיו ומנסה להרגיעה. בהמשך אף הזמין משטרה שלא הגיעה לבסוף.

    [סעיפים 19-23 לכתב התביעה].

  3. בעקבות אותו אירוע, ובעקבות תלונה שהגישה נגדו נתבעת 2, בין היתר על הטרדה מינית, פנה אל התובע מר שרון שומר, ממחלקת פניות הציבור ונזף בו על התנהגותו כלפיה.

  4. התובע פנה אל מנהלו הישיר, מר אבשלום בן יצחק, וביקש לדעת מדוע לא נותנים לו גיבוי ומר בן יצחק השיב לו שיש כוונה באגד לפצות את נתבעת 2 ומתנהלת חקירה בעניין.

  5. התובע הבין כי הנתבעת 1 מפנה לו עורף, וכתוצאה מכך נגרמה לו טראומה נוספת.

  6. לנוכח הדברים הנ"ל, הגיש התובע תלונה במשטרה נגד נתבעת 2, ובעקבות אותה תלונה פנה אליו מנהלו, מר בן יצחק על מנת שיבטל אותה, תוך איום שאם לא יעשה כן, לא יהיה לו טוב. מר בן יצחק אף הגיע לעמדת עבודתו של התובע, ביחד עם סגנו, על מנת ללחוץ עליו לבטל את התלונה כנגד נתבעת 2.

  7. ביום 5.8.2011, הגיעה נתבעת 2 פעם נוספת לעמדת הרב-קו וניסתה לעורר עימות על התובע תוך שהיא מטיחה בו דברים קשים, אך הוא העדיף לשמור ממנה מרחק.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>