- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ה"פ 63086-09-17 קרנאווי נ' תובל (ע.ח.) מחזור בע"מ ואח'
|
ה"פ בית משפט השלום באר שבע |
63086-09-17
23.11.2017 |
|
בפני השופט: יעקב דנינו |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש:: היכל קרנאווי |
המשיבים:: 1. תובל (ע.ח.) מחזור בע"מ 2. צבי חיימסון |
| החלטה | |
|
ביום 28.9.17 הגיש המבקש "בקשה למתן צו מניעה ארעי", במסגרתה עתר להורות כי טובין מסוג דחסן משולב הידראולי, המצויים כטענתו בחצרי הצד השלישי, ייוותרו בחזקת הצד השלישי עד למתן הכרעה בתביעה העיקרית שהגיש.
על יסוד נימוקים מצרפיים שונים, בהחלטתי מיום 29.9.17 קבעתי כי איני מוצא ליתן הסעד במעמד צד אחד, ועל כן, הוריתי למשיבים למסור תגובתם לבקשה.
ביני לביני הוגשה בקשה מטעם המשיבים לדחות מועד הגשת התגובה, ובהחלטתי מיום 16.10.17 נעתרתי לבקשה, תוך שציינתי כי בשים לב לחלוף הזמן עד הנה, ב"כ המשיבים תבחן תחילה מול ב"כ המבקש האם יש מקום להידרש להגשת תגובה.
סופו של דבר, ביום 19.10.17 הגישו המשיבים תגובתם לבקשה.
בשים לב להחלטתי העוקבת, ביום 23.10.17 הודיע ב"כ המבקש כי "מסיבות פרקטיות בלבד" (ס' 4 לבקשה), הוא מבקש למחוק הבקשה. בה בעת, טען כי שוחח עם ב"כ המשיבים עובר להגשת התגובה, מתוך מגמה לייתר הגשת התגובה, "אך מסיבות בלתי מובנות הוגשה התגובה בכל זאת" (ס' 5 לבקשה).
בהחלטתי בו ביום הוריתי על מחיקת הבקשה למתן סעד זמני כמבוקש. עם זאת, לעניין הוצאות הבקשה, הוריתי לב"כ המשיבים למסור תגובתה.
בתגובת המשיבים נטען כי היה על המבקש לבקש מחיקת הבקשה בסמוך לאחר שניתנה החלטת ביהמ"ש מיום 29.9.17, ולא להמתין עד לאחר קבלת תגובת המשיבים לבקשה למתן סעד זמני.
באשר לטענה כי ב"כ המבקש הציע לייתר הגשת התגובה, נטען כי ב"כ המבקש צירף הסכמתו למחיקת הבקשה בסייגים, אשר ככל שניתן להבין לא היו מקובלים על המשיבים.
בתשובת המבקש לתגובת המשיבים, נטען כי בנסיבות העניין אין מקום לפסיקת הוצאות, "ומשלא נגרם נזק כלל לאף צד, מן הדין שלא ייפסקו הוצאות או לחילופין ייפסקו הוצאות לפי התוצאות בסוף ההליך" (ס' 7 לתשובה).
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
