חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

דחיית טענות להפלייה לרעה באי הסכמת רופא שיניים להעניק טיפול רפואי של השתלת שיניים, בשל היות הנתבע נשא של נגיף HIV

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום ראשון לציון
19490-06-13
23.7.2014
בפני השופטת:
ליאת הר ציון

- נגד -
התובע:
פלוני
הנתבעים:
1. אלכסנדר רובינשטיין
2. מיס השתלות שיניים בע"מ

עו"ד טובול
פסק דין
 

 פסק דין

הערת בית המשפט:

 

בהתאם להחלטת כב' השופטת הלית סילש מיום 7.7.13 ניתן בתיק זה צו איסור פרסום ביחס לשמו ולזהותו של התובע.

 

התיק שלפני ענייננו בטענת התובע כי הוא הופלה לרעה על ידי הנתבעים באי הסכמתם ליתן לו טיפול רפואי של השתלת שיניים, בשל היותו נשא של נגיף HIV.

 

הנתבעים הינם מרפאת שיניים מ.י.ס השתלות שיניים בע"מ (להלן: "הנתבעת") וכן ד"ר רובינשטיין רופא שכיר במרפאה (להלן: "הנתבע, ד"ר רובינשטיין"). ד"ר רובינשטיין הוא הרופא האחראי הבודק את המטופלים ומחליט ביחס לתכנית הטיפולים (עמ' 12 לפרוטוקול בשורות 22-24).

 

המסכת העובדתית:

 

  1. למעשה, אין מחלוקת בין הצדדים ביחס למסכת העובדתית הרלוונטית המהווה את ליבת הסכסוך.

     

  2. התובע ביקש לקבל טיפול אצל הנתבעת לצורך ביצוע השתלים בשל היות ד"ר רובינשטיין רופא מוערך ביותר ובעל ותק של 24 שנים בתחום השתלות השיניים, וכן מאחר שהנתבעת כמרפאה מעניקה הנחות של ממש (סעיף 7 לתצהיר התובע).

     

     

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה רכישת מנוי בקשת הסרה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד הסרת מסמך באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת 
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>