- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- מיסוי יחיד
- החזר מס שבח
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 29200-05-14 בריל נ' כלל חברה לביטוח בע"מ ואח'
|
ת"א בית משפט השלום ירושלים |
29200-05-14
1.2.2015 |
|
בפני הרשם הבכיר: בן שלו |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: רנה מיכל בריל |
נתבעים: 1. כלל חברה לביטוח בע"מ 2. עופר קשת |
| החלטה | |
1לאחר עיון בחומר הרפואי שהוגש ובטיעוני הצדדים, מצאתי כי קיימת ראשית ראייה לאפשרות קיומה של נכות בתחום האורטופדיה ורפואת א.א.ג עקב התאונה (ראו למשל: סיכום ביקור מיום 2.6.11, תעודה רפואית מיום 23.12.12, ממצאי בדיקה מיום 2.8.12 ). הנני ממנה את ד"ר ראיד סרחאן מרח' אברהם פררה 1/113 ירושלים כמומחה רפואי מטעם בית המשפט בתחום האורטופדיה ואת ד"ר יוחנן ויזל מרח' דיסקין 9א ירושלים כמומחה רפואי מטעם בית המשפט בתחום רפואת א.א.ג. המומחים שמונו יביעו עמדתם בדבר הצורך במינוי מומחה נוסף.
2.המומחים יעיינו במסמכים הרפואיים אשר יומצאו להם על ידי ב"כ בעלי הדין, יבדקו את התובעת ויקבעו ממצאים לגבי מצבה הרפואי נוכח תאונת הדרכים מיום 24.1.11. תשומת לב המומחים והצדדים לתקנות פיצויים לנפגעי תאונות דרכים (מומחים), התשמ"ז-1986 ובייחוד לתקנות 8, 9, 11 ו 15.
3. שכ"ט המומחים יעמוד על סך 4,000 ש"ח בצירוף מע"מ עבור כל חוות דעת.
4.בנסיבות העניין, נוכח התיעוד שהוצג, אופי הפגיעה ונסיבותיה, אני מורה כי הנתבעת תישא, כמימון ביניים, בשכר טרחת המומחים [ השוו: רע"א 3007/12 פלונית נ' הראל חברה לביטוח בע"מ (30.05.12 ; מצוי במאגרים המשפטיים)].
5. הנתבעת תפנה למומחים להסדרת שכר טרחתם תוך 7 ימים מעת המצאת החלטת המינוי ותציג אסמכתא בדבר תשלום שכר טרחת המומחים תוך 45 יום.
6.תיעוד רפואי יומצא למומחים בהתאם למועדים הנקובים בתקנה 8 לתקנות פיצויים לנפגעי תאונות דרכים (מומחים), התשמ"ז – 1986. בחלוף 70 ימים מעת מתן החלטת המינוי לא ימתינו עוד המומחים להמצאת תיעוד רפואי נוסף או לבדיקות נוספות אלא באישור בית המשפט.
7. חוות דעת רפואית תומצא לבית המשפט ולצדדים לא יאוחר מיום 1.6.15.
ככל שהמומחים מעריכים כי לא יוכלו להמציא את חוות דעתם במועד הקצוב לעיל, יודיעו על כך לבית המשפט תוך 10 ימים ויבקשו להחליפם.
הצדדים ימציאו ההחלטה למומחים.
8.לעיון ליום 1.6.15.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
