אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ראיד אבו זהיא נ' מרכז רפואי ע"ש ברון פדה - פוריה ואח'

ראיד אבו זהיא נ' מרכז רפואי ע"ש ברון פדה - פוריה ואח'

תאריך פרסום : 26/12/2013 | גרסת הדפסה

ת"א
בית המשפט המחוזי חיפה
836-07
10/12/2013
בפני השופט:
דיאנה סלע

- נגד -
התובע:
ראיד אבו זהיא
הנתבע:
1. מרכז רפואי ע"ש ברון פדה - פוריה
2. מדינת ישראל - משרד הבריאות

החלטה

1.יש להצטער על כך שתביעה אשר הוגשה בשנת 07' ונמסר הלטיפולי במאי 10', מתחילה להשמע רק עתה.

בנסיבות הענין, איני רואה לקבל את בקשת הצדדים לדחות את קדם המשפט לחודש פברואר 2014, מבלי שבמועד זה יעמדו בפני תצהירי עדות ראשית וחוות דעת מלאות.

2.לקידום ההליך אני מורה לצדדים כדלקמן:

א.         ניתן צו לגילוי הדדי של מסמכים בתצהירים, לכל הצדדים, וזאת עד יום 27/12/13. הצדדים ישלחו את התצהירים לביהמ"ש ולצדדים שכנגד.

כל צד ישיב בתצהיר לשאלון שישלח לו הצד השני בתוך 10 ימים מקבלתו, ובלבד שאין מדובר בשאלות מכבידות, ובתשובות שיש לגביהן חסיון. השאלונים ישלחו עד יום 22/12/13.

ב.         עד יום 16/1/14 יגיש ב"כ התובע יגיש עדויות כל עדיו בתצהירים, ויצרף כל מסמך שברצונו להגיש, לרבות חוו"ד מומחים, חוזים מבוילים, שמאויות וכדומה, תוך שמירת זכות הצד שכנגד להתנגד לקבילותם, בישיבה הבאה.

התצהירים לא יכללו עדות שמועה, עדות סברה, או עדות בלתי קבילה אחרת עפ"י דין.

ג.         בתוך 15 יום נוספים, דהיינו עד יום 1/2/14, יפעל ב"כ הנתבעים כאמור לעיל.

ואולם, ב"כ הנתבע/ות/ים רשאי שלא להגיש תצהירי חוקרים לפני שמיעת הראיות של התובעים, ואלה יוגשו במהלך שמיעת הראיות, לאחר שיכריז בא כוח התובעים כי סיים הבאת הראיות מטעמו.

ד.הצדדים רשאים להגיש תיק מוצגים לצורך הגשת המסמכים אשר הם חפצים להגיש לביהמ"ש. לא ייעשה שימוש בכל מסמך אשר לא הוגש לתיק ביהמ"ש.

ד1.לתצהירי העדות הראשית יצרפו הצדדים תחשיבי נזק.

 

ה.מזמינו של עד המסרב ליתן תצהיר, יודיע על כך בכתב לצד שכנגד ולביהמ"ש עוד לפני קדם המשפט המיועד, תוך פירוט תמצית עדותו הצפויה, ויזמנו בדרך רגילה לישיבת ההוכחות לכשתקבע.

למען הסר ספק, אם בקשה להזמנת עד ללא תצהיר לא תועבר לצד שכנגד, לא תותר העדתו של העד, אפילו זומן ע"י ביהמ"ש לבקשת הצד שהזמינו.

ו.כל צד ימציא החומר האמור לעיל ישירות לב"כ יתר הצדדים ולביהמ"ש, וימציא לתיק ביהמ"ש אישור על משלוח תצהירים בדואר רשום.

            צד שלא יגיש ראיותיו כאמור במועד עשוי להחשב כמוותר על הגשתן.

ז.כל צד יזמן את כל מצהיריו להיחקר לישיבת ההוכחות לכשתקבע, זולת אם הודיעו לו בכתב יתר הצדדים על ויתורם על חקירת המצהיר. ההזמנות תעשינה באמצעות בית המשפט והמזמין יוודא קבלתן.

ח.          הצדדים יגישו לביהמ"ש רשימת פלוגתאות ומוסכמות עד שבוע ימים לפני הדיון הבא.

ט. בישיבה הבאה יתן בית המשפט הצעתו לסיום התיק בדרכי פשרה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ