בפני עתירת אסיר נגד ההחלטה להעברתו לבית כלא אחר – כלא שיטה.
נימוקי העתירה
העותר קיבל התראה קצרה ולפיה נדרש לארוז את חפציו כיוון שהוחלט להעבירו לכלא שיטה.
לא ניתן לעותר הסבר כלשהו להחלטה להעבירו.
העותר הינו אסיר עולם. יצר קשר עם אישה המתגוררת דרך קבע באילת, היא מגיעה אליו לביקורים והתייחדויות. בכוונתם להביא ילד לעולם.
התנהגותו בכלא תקינה.
העותר סובל מבעיות רפואיות, עליו לעבור ניתוח להחלפת מפרקי הירך, זקוק לטיפולי פיזיותרפיה אינטנסיביים. נקבע לו תור לניתוח בבית החולים ברזילי באשקלון.
מאז תחילת ריצוי מאסרו הועבר העותר כבר 4 בתי כלא.
בתגובה ראשונית שהגיש המשיב במסגרת בקשתו של העותר לעיכוב ביצוע ההעברה לכלא שטה ולאור החלטת בית המשפט (כב' השופט אהרון משניות) לעיכוב זמני עד למתן החלטה אחרת (ההחלטה מיום 16/10/17) צוין כי העותר קיבל הודעה על העברתו יומיים לפני ההעברה. בעקבות התגובה החליט בית המשפט לבטל את החלטתו לעיכוב של המעבר לכלא אחר.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.