מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> סע"ש 62297-12-14 - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סע"ש 62297-12-14

תאריך פרסום : 07/07/2016 | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
62297-12-14
08/11/2015
בפני השופטת:
רחל בר"ג-הירשברג

- נגד -
תובע:
ישראל יוסף כרמל
עו"ד אבירן עסיס
נתבעת:
מרכז האלקטרוניקה והשעונים 2004 בע"מ
עו"ד יונתן וסרטייל
פסק דין
 

1. הצדדים הסמיכו את בית הדין לפסוק ביניהם לפשרה ללא הנמקה, לפי סעיף 79א' לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], התשמ"ד-1984 החל בבית הדין לעבודה מכח סעיף 39 לחוק בית הדין לעבודה, התשכ"ט-1969. הסכמת הצדדים מצאה ביטויה בפרוטוקול ישיבת בית הדין מיום 29.10.2015. על פי המוסכם ובין היתר, רכיבי התביעה שיובאו בחשבון בכלל הפסיקה הם פדיון דמי חגים, פדיון דמי חופשה, פדיון דמי הבראה, פיצויי פיטורים, תמורת הודעה מוקדמת וגמול עבודה בשעות נוספות.

לבקשת הצדדים מתברר ההליך בפניי בדן יחיד.

2. לאחר שנתתי דעתי לכלל החומר שהובא לפניי ולטענות הצדדים בכתב ובעל פה, לרבות במסגרת ישיבת בית הדין מיום 29.10.2015, בה השלימו הצדדים טיעוניהם בעל-פה, הגעתי לכלל הכרעה כמפורט מטה.

3. הנתבעת תשלם לתובע, בתוך 30 ימים מיום שיומצא לה פסק הדין, את הסכומים המפורטים מטה:

א. פיצויי פיטורים בסך 8,835 ₪;

ב. בגין כל יתר רכיבי התביעה שהוסכם כי יבואו בכלל הפסיקה סכום כולל של 13,774 ₪ ברוטו.

4. התובע מחויב בזה לחתום על טופס 161 א' ככל הנדרש, בתוך 3 ימי עבודה מיום שיומצא למשרדי בא כוחו. הטופס יומצא למשרדי בא כוח התובע עד ליום 17.11.2015.

5. התובע רשאי להמציא לנתבעת עד ליום 26.11.2015 את החלטת רשות המס בדבר גובה הניכוי או הפטור מן הסכום שבסעיף 3 לעיל (ובפרט סעיף 3(ב)). בהעדר הודעה ינוכה מס כדין על פי המידע המצוי בידי הנתבעת בלבד.

6. בתוך המועד האמור בסעיף 3 לעיל, תמציא הנתבעת לתובע, באמצעות בא כוחו, טופסי 106 לכל תקופת עבודתו.

7. למען הסר ספק, הנתבעת רשאית לשלם את סכום פיצויי הפיטורים שנפסקו בסעיף 3 לעיל, כולו או חלקו, בדרך של שחרור כספי הפיצויים שנצברו (ברכיב פיצויי הפיטורים בלבד), בקופת הפנסיה.

8. פסק דין זה ניתן לשם סילוק סופי ומלא של כל התביעות ההדדיות.

9. בנסיבות העניין המיוחדות, יישא כל צד בהוצאותיו.

10. זכות ערעור: לבית הדין הארצי לעבודה בתוך 30 ימים מיום שיומצא פסק הדין לצדדים.

ניתן היום, כ"ו חשוון תשע"ו, (08 נובמבר 2015), בהעדר הצדדים ויישלח אליהם.

 

Picture 1

 

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ