תא"ק
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
66173-07
06/10/2010
|
בפני השופט:
ישי קורן
|
- נגד - |
התובע:
1. סגל יוסף 2. סגל קרן 3. סגל דפנה
|
הנתבע:
עזר אליה
|
החלטה,החלטה,החלטה |
החלטה
המסמכים נשוא הבקשה יתקבלו כחלק מחומר הראיות. אמנם, בהחלטה מיום 9.3.10 נקבע כי יש להמציא את המסמכים עד 30 יום לפני הדיון, אך בית המשפט אינו יכול להתעלם מן העובדה שהמסמכים נשוא הבקשה נתקבלו בידי ב"כ התובעים רק ביום 19.9.10. עם קבלתם הועברו המסמכים לצד שכנגד ולתיק בית המשפט. אכן, אין להתעלם גם מן העובדה שמאז קבלת המסמכים ועד היום היו ימי עבודה מועטים מחמת חג הסוכות.
מכל מקום, עדי הצדדים יישמעו לאלתר, כפי שנקבע בהחלטה קודמת.
בסיום הדיון תינתן החלטה באשר להמשך ההליכים, ובמידת הצורך אשקול מתן אפשרות לנתבע להביא ראיות נוספות.
ניתנה והודעה היום כ"ח תשרי תשע"א, 06/10/2010 במעמד הנוכחים.
ישי קורן, שופט
החלטה
אינני מתיר את הגשת המסמך שהיה בידי הנתבע מזה זמן והיה עליו לצרפו לתצהיריו או להגישו לבית המשפט מבעוד מועד בהתאם להחלטה מיום 9.3.10.
ניסיון בהמשך הדיון להציג מסמכים נוספים מסוג זה, יחויב בהוצאות.
ניתנה והודעה היום כ"ח תשרי תשע"א, 06/10/2010 במעמד הנוכחים.
ישי קורן, שופט
החלטה
לאחר תיאום עם ב"כ הצדדים, נקבע המשך הדיון ליום 20.10.10 בשעה 14:00.
במהלך הדיון ציינה העדה כי תוך 7 ימים תוכל להודיע אם איתרה בתיק העירייה תמונות נוספות.
בגוף הפרוטוקול נרשם כי על העדה למסור את הודעתה תוך 14 יום. אפס, נוכח המשך הדיון שנקבע ליום 20.10.10 מתבקשת העדה להשלים את בדיקתה ולמסור את הודעתה לא יאוחר מיום 12.10.10.
הנתבע רשאי להגיש ראיות משלימות מטעמו, בהתייחס למסמכי העירייה בלבד, עד ליום 18.10.10, בשעה 13:00. עד למועד זה תוגשנה הראיות לתיק ביהמ"ש והעתק יימסר ישירות לידי ב"כ התובעים.
במידת האפשר, בסיום ישיבת ההוכחות, יישמעו סיכומים בעל פה. הצדדים רשאים במועד זה להגיש סיכומים בכתב ולהסתפק בהשלמת טיעונים בעל פה.
ניתנה והודעה היום כ"ח תשרי תשע"א, 06/10/2010 במעמד הנוכחים.
ישי קורן, שופט
הוקלד על ידי: פנינה שמריה