חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מ.י. לשכת תביעות שרון - פלילי נ' קדוש ואח'

תאריך פרסום : 27/01/2010 | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום נתניה
3706-08,2241-07,2525-07
05/01/2010
בפני השופט:
חגי טרסי

- נגד -
התובע:
מ.י. לשכת תביעות שרון - פלילי
הנתבע:
1. רפי נעים
2. מאיר קדוש (אסיר)

החלטה בעניין נאשם 2 – מאיר קדוש,הכרעת-דין,החלטה,גז

החלטה בעניין נאשם 2 – מאיר קדוש

נדחה ליום 19.1.10 שעה 11:30.

הנאשם יובא באמצעות שב"ס.

המזכירות תזמן הנאשם משב"ס.

ניתנה והודעה היום י"ט טבת תש"ע, 05/01/2010 במעמד הנוכחים.

חגי טרסי, שופט

הכרעת דין נוספת בעניין נאשם 1 - רפי נעים

אני מרשיע את הנאשם על פי הודאתו בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום המתוקן בת"פ 3706/08: גניבה מרכב בצוותא – עבירה על סעיף 413ד'(א) + 29 לחוק העונשין תשל"ז – 1977.

ניתנה והודעה היום י"ט טבת תש"ע, 05/01/2010 במעמד הנוכחים.

חגי טרסי, שופט

החלטה

בהסכמת הצדדים, אני מורה על מחיקת כתב האישום בת"פ 14972-06-09 בטרם הקראה.

ניתנה והודעה היום י"ט טבת תש"ע, 05/01/2010 במעמד הנוכחים.

חגי טרסי, שופט

גזר דין

הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירות שיוחסו לו ב-3 כתבי אישום שונים.

המדובר בשלושת התיקים היחידים התלויים ועומדים כנגד הנאשם ולמעשה ביצע הנאשם צירוף מלא של כל תיקיו הפתוחים.

במסגרת ת"פ 2241/07 הורשע הנאשם בעבירה של החזקת נכס חשוד כגנוב בכך שביום 11.7.06 החזיק בתא המטען של רכבו ציוד של חב' HP החשוד כגנוב.

במסגרת ת"פ 2525/07 הורשע הנאשם בעבירה של החזקת סם לשימוש עצמי בכך שבמהלך חודש מאי 2007 החזיק בסם מסוכן מסוג "חשיש" במשקל של 1.78 גרם נטו.

לבסוף, הורשע הנאשם היום בכתב אישום מתוקן בת"פ 3706/08 בעבירה של גניבה מרכב בצוותא בכך שביום 24.6.08, ביחד עם נאשם נוסף, פתח תא מטען של רכב וגנב מתוכו מחשב נייד, מצלמה, ארנק ומסמכים. הנאשם ושותפו נתפסו במקום כשהם מחזיקים עדיין ברכוש הגנוב.

הצדדים הגיעו להסדר במסגרתו הם עותרים במשותף להטלת עונש של מאסר בפועל למשך 10 חודשים, אשר כולל הפעלה של 2 מאסרים על תנאי התלויים ועומדים נגד הנאשם למשך 3 ו-5 חודשים, וזאת לצד מאסר על תנאי וקנס.

עיון בגליון ההרשעות הקודמות של הנאשם מגלה כי מדובר במי שהורשע כבר ב-8 מקרים שונים בעבירות רכוש, אלימות, סמים ומירמה. עברו הפלילי מכביד וכולל מספר רב של הרשעות. עם זאת, יש לציין כי נדון לאחרונה למאסר בשנת 1999 ומזה כ-10 שנים לא שב ונשלח לריצוי עונש מאחורי סורג ובריח.

כאמור, תלויים ועומדים נגד הנאשם 2 מאסרים על תנאי אשר הינם ברי הפעלה בתיק זה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ