מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> מדינת ישראל נ' גוטליב ואח' - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' גוטליב ואח'

תאריך פרסום : 26/09/2010 | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום פתח תקווה
35899-09-10
22/09/2010
בפני השופט:
שלומית יעקובוביץ

- נגד -
התובע:
מדינת ישראל
הנתבע:
1. דן גוטליב
2. עידן גבאי
3. אדם קירשוני
4. מיכאל סיקסיק

החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

בהתאם להוראות חוק הסנגוריה הציבורית תשנ"ו-1995 הנני מורה על מינויו של עו"ד נחמני פיינבלט לייצג את החשוד 2 בהליך שבפניי.

ניתנה והודעה היום י"ד תשרי תשע"א, 22/09/2010 במעמד הנוכחים.

שלומית יעקובוביץ, שופטת

החלטה

נוכח העובדה כי לחשוד 3 ייצוג פרטי מורה אני על שחרור הסנגוריה הציבורית כמו גם עו"ד סמולנסקי מהמשך ייצוגו של החשוד 3.

ניתנה והודעה היום י"ד תשרי תשע"א, 22/09/2010 במעמד הנוכחים.

שלומית יעקובוביץ, שופטת

החלטה

1.מונחת בפני בקשה להארכת מעצרם של החשודים למשך 6 ימים נוספים.

יצוין כי ביחס לחלק מהחשודים מדובר בהארכת מעצר שלישית וביחס לאחרים בהארכת מעצר שנייה.

2.לחשודים מיוחסות עבירות של החזקת נשק שלא כדין, תקיפה הגורמת חבלה של ממש, סחיטה בכוח וקשר לפשע, כאשר לחשוד 1 מיוחסות בנוסף עבירות של תקיפת שוטר במילוי תפקידו והפרעת שוטר במילוי תפקידו.

3.לאחר שעיינתי בחומר החקירה, לרבות בנספח הסודי במ/1 ובנספחים סודיים נוספים שהוצגו בדיוני הארכת המעצר הקודמים ושמעתי את הצדדים, הוברר לי כי החקירה נמצאת על סף סיומה וכל שנותר הוא מספר פעולות השלמה כפי שנדרשו על ידי הפרקליטות לאחר עיון בחומר הראיות (במ/1).

4.בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפני, נחה דעתי כי קיים חשד סביר שהחשודים מעורבים בעבירות המיוחסות להם.

ממארג הראיות שנפרס בפניי בדיון היום ,עולה כי קיימות גרסאות מגרסאות שונות ביחס למעורבותם ולחלקם של כל אחד מחשודים בפרשייה, אך יחד עם זאת לא ניתן להתעלם אף לא בשלב זה מהעובדה כי החשודים קושרים ומסבכים האחד את האחר בפרשייה.

5.נוכח פעולות החקירה הנדרשות, כפי שפורטו בנספח הסודי במ/1, שוכנעתי כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהחשודים נתונים במעצר, זאת בהתחשב במסוכנותם.

דומה עליי כי בשלב זה טרם גיבושו של כתב אישום לא ניתן לאיין מסוכנותם של החשודים ובחינת האפשרות לשחרורם בחלופת מעצר ראוי שתעשה בשלב בו מונח חומר הראיות המלא בפני בימ"ש כמו גם כתב אישום מגובש.

עוד ובנוסף אציין כי שחרורם של החשודים עלול במידה כזו או אחרת לשבש חלק מפעולות החקירה שנותרו לביצוע אך לדידי אין זו עילת המעצר המרכזית בעת הזאת.

6.לפיכך מורה אני על הארכת מעצרם של החשודים עד ליום 27/9/10 בשעה 14:00.

יודגש כי מועד זה נקבע על ידי מתוך הערכה כי בפרק הזמן שניתן בידי גורמי החקירה תושלם החקירה ויגובש כתב אישום.

7.שלטונות בית המעצר מתבקשים לאפשר לכל אחד מהחשודים לקבל ציוד אישי הדרוש לו להמשך שהותו על פי כללי השב"ס.

ניתנה והודעה היום י"ד תשרי תשע"א, 22/09/2010 במעמד הנוכחים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ