ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות כפר סבא
|
44753-02-11
31/10/2011
|
בפני השופט:
דורון חסדאי
|
- נגד - |
התובע:
רינה הראל
|
הנתבע:
שלומי ארזי
|
פסק-דין |
פסק דין
1.הצדדים בתיק זה הסכימו והסמיכו את בית המשפט לפסוק בתובענה זו על פי שיקול דעתו לפי סעיף 79 א' לחוק בתי המשפט (נוסח משולב) התשמ"ד – 1984(להלן: "החוק") ללא נימוקים.
2.ביום 31.10.11 התקיים דיון בתיק אשר במהלכו העידו התובעת והנתבע.
3.עיינתי בכל החומר אשר הוגש על ידי הצדדים לתיק בית המשפט לרבות כתבי טענות, ופרוטוקול הדיון. על סמך כל החומר שבפני, ולאחר שהבאתי בחשבון טענות הצדדים האחד כלפי משנהו, נטלי השכנוע, שקלתי הדברים אלו מול אלו, תוך שבחנתי את המסמכים המצויים בתיק, הנני פוסק בזאת כי הנתבע ישלם לתובעת פיצוי כולל בסך של 2000 ₪ לסילוק מלא וסופי של כל תביעות התובעת כנגד הנתבע כמפורט בכתב התביעה, כשסכום זה ישא ריבית והפרשי הצמדה למדד מיום מתן פסק הדין ועד מועד התשלום המלא בפועל.
הסכום האמור ישולם בתוך 30 ימים ממועד המצאת פסק –הדין.
4.כן ישלם הנתבע לתובעת בתוך אותו מועד סך של 300 ₪ בגין הוצאות משפט.
5.כאמור, פסק הדין ניתן ללא נימוקים, לפי שזו הדרך הנכונה לעשות בפסיקה לפי סעיף 79 א' לחוק. יובהר, הואיל ופסק הדין ניתן לפי סעיף 79 א' לחוק, הרי שאין בו קביעת ממצאים או קביעות בענין מהימנות ואחריות.
6.בית המשפט מוצא לנכון לשבח את נכונתם של הצדדים לסיים את המחלוקת ביניהם בדרך זו.
המזכירות תשלח העתק מפסק הדין לצדדים בדואר רשום + אישור מסירה.
ניתן היום, ג' חשון תשע"ב, 31 אוקטובר 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת