מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> החלטה בתיק פר"ק 1868-00 - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק פר"ק 1868-00

תאריך פרסום : 20/08/2013 | גרסת הדפסה
פר"ק
בית המשפט המחוזי בתל אביב - יפו
1868-00
14/02/2013
בפני השופט:
דניה קרת-מאיר

- נגד -
התובע:
דיקל קבלנים בע"מ
עו"ד מנוסביץ
עו"ד עו"ד גביש
הנתבע:
1. עו"ד אביב פריצקי - בתפקידו כמנהל מיוחד של
2. חברת המעמיס בע"מ
3. עו"ד ישעיהו ספיבק - בתפקידו ככונס נכסים של
4. חברת המעמיס בע"מ
5. יששכר מ. חברה לבנין ופיתוח בע"מ
6. א.ד. אסולין השקעות ופיננסים בע"מ
7. כונס הנכסים הרשמי
8. דור חן מסחר בע"מ
9. ורד תעשיות בטון מוכן בע"מ
10. כדורי נעים
11. האוצר - פקיד שומה גוש דן

עו"ד אבירם מזרה
עו"ד הראל גת ושות'
עו"ד משה רביזדה
עו"ד משה קורנהאוזנר
עו"ד וידאל משה
החלטה

1.         הבקשה אליה מתייחסת הבקשה הנוכחית הוגשה במסגרת בש"א 25300/04 ביום 8.12.04.

בבקשה זו התבקש בית משפט על ידי דיקל קבלנים בע"מ באמצעות עו"ד מנוסביץ ועו"ד גביש להורות ללשכת ההוצל"פ בתל-אביב כי מכספים המעוכבים על ידה, יועברו סכומים שונים לידי ב"כ המבקשת לתשלום שכר טרחתם והוצאותיהם.

הבקשה שלפני היא בקשה למתן החלטה בבקשה מיום 28.10.12, בה התבקש בית משפט על ידי עו"ד מנוסביץ כב"כ המבקשת לתת החלטה בבש"א לעיל.

נאמר כי התיק עבר לחוות דעת רואה חשבון ועד היום לא הסתיים ההליך, התיק תלוי ועומד וטרם התקבלה החלטה בבקשה לקבלת הכספים.

הבקשה הועברה על ידי לתגובת המשיבים.

משלא התקבלה תגובת המשיבים, התבקש בית משפט ליתן החלטה ולהעתר לבקשה המקורית בבש"א 25300/04.

2.         על מנת לבחון את הבקשה הוזמן על ידי התיק מהארכיב.

מעיון בבש"א 25300/04 עולה כי הוגשו תגובות מטעם משיבים שונים לבקשה, ואף נקבע על ידי דיון במעמד הצדדים ליום 30.3.05.

ביום 28.3.05 הגישו עו"ד גביש ועו"ד מנוסביץ הודעה ובקשה לבית המשפט בה נאמר כי ביום 23.3.05 ניתן על ידי כב' השופטת (כתוארה אז) אלשיך צו פירוק נגד חברת דיקל קבלנים בע"מ - לפי בקשת הנושה ורד תעשיות בטון מוכן, אשר היתה המשיבה 7 לבקשה להעברת כספים.

עוד נאמר בהודעה, כי לאחר תום הדיון בבקשת הפירוק פנו לעו"ד גביש ועו"ד מנוסביץ ב"כ שלושת הנושים, אשר לטענתם הם הנושים הגדולים ביותר, והודיעו כי עמדתם היא שדרישתם לשכר טרחה מכספי חברת דיקל, כמו גם ההתנגדויות של חלק מהמשיבים האחרים, צריכות לידון על ידי המפרק שהתמנה לחברת דיקל ולא על ידי בית משפט זה.

הוסכם בין הצדדים כי עו"ד גביש ועו"ד מנוסביץ יבקשו מבית משפט זה לבטל את הדיונים הקבועים בפניו, ולהורות כי תביעות שכר הטרחה וההתנגדויות תידונה על ידי המפרק שיתמנה לחברת דיקל.

בהחלטה אשר ניתנה על ידי ביום 28.3.05 נאמר כי הבקשה אינה יכולה אכן להתברר על ידי המבקשת, דיקל בע"מ, אלא על ידי המפרק שימונה לה.

הדיון בבקשת דיקל ובכל יתר הבקשות שנקבעו ליום 30.3.05 בוטל, לאור העובדה שגם בקשות המופנות כנגד המבקשת ולא רק הבקשה לשכר טרחה - אמורות להתברר במסגרת הליכי הפירוק.

מאז ועד לפנייה המחודשת למתן החלטה בבש"א 25300/04, לא ניתנה הודעה נוספת בעניין זה לבית משפט, וההחלטה מיום 28.3.05 בעינה עומדת.

לאור החלטה זו אינני רואה כל מקום לשוב היום ולדון במסגרת תיק הפש"ר בבקשה להעברת כספים לתשלום שכר טרחה.

ניתנה היום, ד' אדר תשע"ג, 14 פברואר 2013, בהעדר הצדדים.

חתימה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ