ס"ע
בית דין אזורי לעבודה בחיפה
|
25134-08-11
01/04/2014
|
בפני השופט:
איריס רש
|
- נגד - |
התובע:
אורי יצחק אלון עו"ד נעמה סלע
|
הנתבע:
1. סינוגה מדיקל בע"מ 2. מיטבית עותודות חברה לניהול קרנות פנסיה בע"מ 3. כלל ביטוח בע"מ
עו"ד אבי קליר
|
החלטה |
1. לפני בקשת התובע לגילוי ועיוןבמסמכים ספציפיים (להלן- הבקשה).
2. המסמכים שלגביהם מבוקש הגילוי והעיון הם:
א. הסכמים שנחתמו עם משקיעים בחברת סינוגה מדיקל בע"מ (להלן-הנתבעת) בתקופת עבודתו של התובע ועד חצי שנה לאחריה.
ב. דיווחי נוכחות חודשיים של התובע.
ג. מסמכים ממשקים All-in-One (MCU-PC IRS, MCU-DSP IRS) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.
ד. מסמכי בדיקות תוכנות All-in-One (Glucometer/Oximanometer STD) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.
ה. ה- Code Reviewes שבוצעו לתוכנות ה-All-in-One.
ו. ה- Unit Test שבוצעו לתוכנת ה-All-in-One.
ז. שני מדריכים לשימוש בתכנת CMPC (מטריצת סוכר בדם וריצות רגרסיה).
ח. קוד מקור של תוכנת All-in-One.
ט. קוד מקור של תוכנת CMPC.
י. תיקי ניתוח סיכונים לשני מוצרי ה-All-in-One (Glucometer/Oximanometer Risk Management File) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.
יא. מפרט דרישות שיווקיות למוצר All-in-One (All-in-One MRD) + על כל גרסאותיו כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמך.
יב. מדריכי משתמש (User Manuals, Quick Guides) לכל המוצרים על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.
יג. מפרטי דרישות חומרה לשני מוצרי ה-All-in-One (Glucometer/Oximanometer Hardware Requirements Specifications) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים- לתכנוני חומרה Rev 1.0 ו- Rev 1.0b.
יד. מפרטי דרישות מכאניקה למוצרי ה-All-in-One (Glucometer/Oximanometer Mechanical Requirements Specifications) על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המסמכים.
טו. השרטוטים המכאניים של מוצר All-in-One.
טז. מפרט טעינת תוכנה ובדיקות בייצור למוצרי All-in-One.
יז. מפרטי בדיקות אישור לייצור מוצרי All-in-One לכל המוצרים על כל גרסאותיהם, כולל גרסאות הטיוטות וכולל סיכומי הדיון על המוצרים.