ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות אשדוד
|
1633-09
28/03/2011
|
בפני השופט:
נגה שמואלי-מאייר
|
- נגד - |
התובע:
יוסף דניאלס
|
הנתבע:
מזל אזולאי
|
|
החלטה
נוכח הודעת הצדדים לפיה הם מבקשים כי בתיק זה ימונה מומחה מטעם בית המשפט על מנת שחוות דעתו תכריע את הדין, הנני מורה בזאת לפנים משורת הדין על ביטול החלטתי מיום 28/12/10 בה הוריתי על מחיקת התובענה.
הנני ממנה בזאת את המומחה מר יעקוב דובדבני מרחוב רמב"ם 92 רעננה , טלפון: 0544301424 097421177, כמומחה מטעם בית המשפט, שייתן חוות דעת למחלוקת בתחום מקצועו נשוא תביעה זו. לצורך כך, יועבר למומחה פרוטוקול הדיון כתבי הטענות בתיק והמסמכים אשר הוגשו לבית המשפט.
הנני מחייבת בזאת את הצדדים להפקיד בקופת בית המשפט סכום של 1,000 ₪ כל אחד עבור תשלום שכרו של המומחה וזאת תוך 14 יום. המינוי יכנס לתוקף ביום תשלום הסכומים שלעיל על ידי הצדדים. המזכירות תשלח הודעה זו למומחה רק עם כניסתו של המינוי לתוקף.
המומחה יגיש חוות דעתו לבית המשפט ולצדדים תוך 45 יום, מיום כניסת המינוי לתוקף.
במידה ובמהלך ביצוע הבדיקה יסבור המומחה כי נדרשות בדיקות נוספות הכרוכות בתשלום , על המומחה להודיע על כך באופן מיידי לבית המשפט ולצדדים טרם מתן חוות דעתו.
בפסק הדין הסופי יקבע בית המשפט מי מהצדדים יישא בעלות תשלום שכר טרחת המומחה.
הצדדים מתבקשים ליצור קשר עם המומחה בהקדם ולתאם עימו פגישה לבחינת הטענות נשוא תביעה זו.
קובעת לדיון נוסף לצורך קבלת חוות הדעת ליום 10/7/11 בשעה 11:20.
המזכירות תשגר העתק מהחלטתי זו לצדדים ולמומחה.
ניתנה היום, כ"ב אדר ב תשע"א, 28 מרץ 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת