אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> דנה משה נ' מדינת ישראל

דנה משה נ' מדינת ישראל

תאריך פרסום : 18/07/2011 | גרסת הדפסה

בפ"מ
בית משפט השלום לתעבורה בחדרה
1967-07-11
18/07/2011
בפני השופט:
משה גינות

- נגד -
התובע:
ויסל וביצר דנה משה
הנתבע:
מדינת ישראל

החלטה

1.בפני בקשה לביטול צו איסור שימוש ברכב שמספרו 96-624-57.

2.לטענת ב"כ המבקשת, הרכב שייך למבקשת ואין לה כל קשר לביצוע עבירה של נהיגה בזמן פסילה המיוחסת לחשוד בתיק זה. כמו כן נטען, כי המבקש לא העבירה את הרכב לידיו של החשוד.

3.לאחר עיון בתיק החקירה, מתבררות העובדות הבאות:

בתאריך 2/7/11 סמוך לשעה 02:00 ניצבו 2 שוטרים ברח' הנדיב בזכרון יעקב. במהלך המשמרת הבחינו השוטרים ברכב מסוג "מרצדס" שמספרו 96-624-57, אחד השוטרים סימן לנהג הרכב לעצור, אולם הוא לא נענה לדרישת השוטר. תחת זאת הוא נמלט מן המקום והשוטרים פתחו אחריו במרדף שהסתיים במלון חוות הברון. נהג הרכב, גנאם סמיר, ניסה להסתתר אולם הוא נתפס על-ידי השוטרים כאשר הוא מסתתר מתחת למדרגות המלון.

4.בחקירתו הכחיש מר גאנם סמיר כי נהג ברכב. הלה נעצר והתברר כי נהג בזמן פסילה.

5.בעלת הרכב, גב' שושנה אילון, מסרה בחקירתה כי הביאה לחשוד גאנם סמיר אוכל לבית המלון בו שהה. לדבריה רכבה סבל מתקלה ולפיכך היא הותירה אותו בחניית בית המלון ונסעה לביתה במונית.

6.לאחר שעיינתי בכל חומר החקירה שנאסף, הנני סבור כי אין כל מחלוקת שמר גאנם פארס נהג ברכב נשוא בקשה זו, שעה שהוא בפסילה. אין גם מחלוקת שמר גאנם ניסה להימלט מפני השוטרים תוך סיכון עובדי דרך.

7.מעיון בחומר הראיות מתברר כי הרכב שייך לגב' שושנה אילון והיא אף הודתה בכך הן בחקירתה והן במהלך השימוע בפני קצין המשטרה.

הגב' אילון הותירה את הרכב בידי המבקש, אשר היה נתון אותה עת במעצר בית, תוך שהיא מפקידה בידיו את מפתחות הרכב.

8.בנסיבות העניין, לא מצאתי כל מקום להיעתר לבקשתה ולפיכך הנני דוחה אותה.

צו איסור השימוש שנחתם על-ידי קצין המשטרה, רפ"ק כעביה, יוותר על כנו.

9.הבקשה נדחית.

המזכירות תשלח העתק החלטה זו לצדדים.

ניתנה היום, ט"ז תמוז תשע"א, 18 יולי 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ