ת"א
בית משפט השלום ירושלים
|
10116-12-12
10/02/2013
|
בפני השופט:
מירית פורר
|
- נגד - |
התובע:
זיאד דבש
|
הנתבע:
איילון חברה לביטוח בע"מ
|
|
החלטה
התובע יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו עד ליום 10.4.13.
הנתבעת תגיש תצהירים מטעמה עד ליום 10.6.13. תצהירי חוקרים ייערכו ויחתמו במועד הגשת ראיות הנתבעת. ככל שהנתבעת תבקש להגישם לאחר שמיעת עדי התובע, תציגם לעיון בית המשפט בישיבת קדם המשפט והגשתם תהא לפי החלטות שינתנו בהמשך.
כל התצהירים יועברו עם העתקים ישירות לצד שכנגד.
לתצהירים יצרפו הצדדים את כל המסמכים שבדעתם להסתמך עליהם. כל צד יצרף לתצהיריו את כל המוצגים אשר בכוונתו להגיש באמצעות עדיו.
צד המבקש להזמין עד שאינו בשליטתו יגיש במועד הקבוע להגשת התצהירים מטעמו הודעה מפורטת עם שמות העדים שברצונו להזמין ומדוע לא ניתן לקבל תצהיר מעדים אלה. כמו כן תפורט בהודעה תמצית עדות העד.
צד המבקש להגיש תעודות עובד ציבור, עליו לעשות זאת במועד הקבוע להגשת התצהירים מטעמו.
הדברים שיובאו בתצהירים והמסמכים שיצורפו אליהם כאמור, יחשבו כקבילים על תנאי, דהיינו, אם לא תהיה התנגדות של הצד שכנגד. צד המבקש להתנגד לאמור בתצהיר או למסמך שצורף, יגיש את התנגדותו תוך 21 יום מקבלת תצהירי הצד שכנגד.
בנוגע לצד שלא יגיש תצהיריו ישקול בית המשפט מחיקת התובענה או הטלת הוצאות או החלת תקנה 168 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984.
נקבע לעיון ביום 20.5.13
המזכירות תשלח את ההחלטה לב"כ הצדדים.
ניתנה היום, ל' שבט תשע"ג, 10 פברואר 2013, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת