עת"מ
בית המשפט המחוזי חיפה
|
25694-02-12
24/05/2012
|
בפני השופט:
וסרקרוג
|
- נגד - |
התובע:
1. גרינטופס בע"מ 2. ח"פ 514309160
|
הנתבע:
מועצה אזורית חוף הכרמל ואח'
|
|
החלטה
1.התיק הועבר לעיוני כמנהלת המחלקה המינהלית, עקב שהייתה של השופטת וילנר בשבתון, והגשת בקשה דחופה למתן צו ביניים, במסגרת עתירה מתוקנת.
2.מבדיקת התיק עולה, שעתירה קודמת הוגשה ונקבעה לדיון בפני השופטת וילנר ליום 16/4/12. במהלך אותו דיון הועלתה בקשה לצו מניעה זמני. בית המשפט לא נדרש לדון בבקשה, לאור עמדת ב"כ הוועדה המקומית, וכן לאור עמדת המינהל (ראה סע' 7 של הבקשה לצו ביניים, וכן פרוטוקול הישיבה מיום 16/4/12). כמו כן התיר בית המשפט הגשת עתירה מתוקנת, והמשך הדיון נקבע ליום 19/9/12.
3.בנסיבות אלה, ובטרם אורה אם יש צורך בהעברת התיק לדיון בפני שופט אחר, על ב"כ העותרת להמציא עותק של הבקשה לצו הביניים, פרוטוקול ישיבת בית המשפט מיום 16/4/12 במלואו, יחד עם עותק העתירה המתוקנת לרבות עותק החלטה זו לכל אחד מן המשיבים, ולחזור ולהפנות להצהרת ב"כ הוועדה המקומית, לפיה הוצהר כי:
"הוועדה הפסיקה לתת היתרים, היא ווידאה שלא מבצעים את ההיתרים הקיימים, ולפי כל הידוע לנו זה המצב עד היום"
(עמ' 2 לפרוטוקול שו' 18-9 בהחלטה מיום 16/4/12).
יובהר כי הצהרה זו עומדת בעינה, והיא מחייבת.
4.בתוך 5 ימים ממועד קבלת עותק המסמכים הנ"ל, על כל אחד מן המשיבים להודיע אם הוא מוכן לתת הצהרה לפיה ימלא אחר המבוקש בסעיפים א' ו-ב' לבקשה למתן צו הביניים. עותקי התגובה יימסרו ישירות לב"כ המבקשת, עו"ד י' גינת.
5.ב"כ המבקשת ימציא לבית המשפט עותק מתגובת המשיבים, עד ליום 29/5/12.
6.התיק נקבע למעקב בפניי ביום 30/5/12, כדי לבדוק אם יש צורך להעביר את הדיון בצו הזמני בפני שופט מינהלי אחר.
המזכירות תמציא עותק ההחלטה לב"כ המבקשת ועליו לפעול כמפורט לעיל.
ניתנה היום, ג' סיון תשע"ב, 24 מאי 2012, בהעדר הצדדים.