- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ברין נ' שרותי בריאות כללית("מרכז רפואי רבין "-ביה"ח "גולדה השרון" לשעבר)
|
ת"א בית משפט השלום אשדוד |
5011-11-11
12.3.2014 |
|
בפני : עמית כהן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: שרותי בריאות כללית("מרכז רפואי רבין "-ביה"ח "גולדה השרון" לשעבר) |
: חגי ברין |
| החלטה | |
החלטה
ביום 9.2.14 התקיים דיון בתיק, בו העיד פרופ' חגי, עד מומחה מטעם הנתבעת.
בהמשך לדיון, הגישה הנתבעת ביום 25.2.14 תוספת לחוות דעתו של המומחה, אשר הוכנה על ידי המומחה ביום 24.2.14, בה נטען כי הערכת המשקל בהתאם לנתוני הסקירה על קולית שנערכה לאימו של התובע ביום 10.6.1987, בהיותה בשבוע ה- 32 + 4 ימים להריונה, הינה 2.289 ק"ג ולא 2.700 ק"ג, כפי שנרשם בדו"ח הידני. המומחה הוסיף כי משקל זה הינו בתחום הנורמה.
ב"כ התובע התנגד לתוספת שהגיש המומחה לחוות הדעת. בנוסף, ביקש ב"כ התובע שביהמ"ש ישנה את הצעתו, מהנימוקים המפורטים בתגובתו או יזמן את הצדדים לקדם נוסף לצורך כך.
לאחר שעיינתי בבקשה ובתשובה, השתכנעתי שאין מקום להתנגדות ב"כ התובע.
בדיון אשר התקיים ביום 9.2.14 הוריתי לפרופ' חגי: "... העד מתבקש להגיש את טבלאות המשקל וחישוב המשקל כפי שהיה צריך להיעשות ב-1987, ביחס לבדיקת האולטרסאונד מיום 10/06/87".
התוספת לחוות הדעת מיום 24.2.14 תואמת את עדותו של פרופ' חגי ואת החלטתי הנ"ל ועל כן, התוספת לחווה"ד מתקבלת.
היה וב"כ התובע מבקש לחקור את המומחה חקירה משלימה (רק בכל הקשור להשלמת חווה"ד מיום 24.2.14), הוא יהיה רשאי לעשות זאת היה והתיק לא יסתיים בפשרה.
בנוסף, אינני מוצא מקום, בשלב זה, לשנות את הצעתי אשר ניתנה לצדדים בתום הדיון הנ"ל (זאת גם בשל חוות דעתו של מומחה בית המשפט בתחום האורתופדיה).
מובן שהצדדים אינם חייבים לקבל את הצעתי, אולם אם לא יגיעו הצדדים לפשרה, אינני סבור ששיש טעם בקיום קדם משפט נוסף.
נוכח האמור יודיעו הצדדים תוך 30 יום הם מקבלים את הצעת בית המשפט. להדגיש- שני הצדדים יגישו עמדתם באותו המועד. מובן שהצדדים רשאים לנהל מו"מ ולהגיע להסכמה שונה מהצעת בית המשפט.
אם תידחה הצעת בית המשפט, יודיע ב"כ התובע, תוך 7 ימים לאחר שהדבר יוודע לו, אם הוא מבקש לחקור את פרופ' חגי בישיבת ההוכחות אשר תקבע.
ניתנה היום, י' אדר ב תשע"ד, 12 מרץ 2014, בהעדר הצדדים.
עמית כהן, שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
