החלטה
1.השעה כעת 11:23 ואין הופעה מטעם התובע אשר זומן כדין לישיבת היום באמצעות בא כוחו לשעה 11:00.
2.בנסיבות העניין, מצאתי לנכון לעשות שימוש בנתונים מתיק ההוצאה לפועל, באמצעותו הכנתי את הדיון היום, כדי לברר עם הנתבעת את טיב הטענות שהעלתה.
3.בכל הנוגע לבקשה להארכת מועד, עולה מנתוני תיק ההוצאה לפועל כי אין אינדיקציה חד משמעית לכך שהנתבעת ידעה על קיומו של תיק ההוצאה לפועל לפני 16/9/10, עת עוקל עיקול על משכורתה בחברת מנפאואר. אישור המסירה סרוק בתיק ההוצאה לפועל נושא חתימה שהוכחשה על ידי הנתבעת ולא מופיעה במקום המיועד לחתימת המקבל. חתימה זו אינה זהה לחתימות הנתבעת במסמכים אחרים המצויים בפניי. בנסיבות שכאלו, לא מצאתי לנכון להסתפק בחזקת כשרות המסירה על ידי רשות הדואר כדי להימנע מבירור טענותיה של הנתבעת לגופו של עניין.
4.בכל הנוגע לטענה לפיה לא היה כל חוב במועד מסירת החזקה בדירה לידי התובע, אוכל לומר כי לאחר הדיון טענה זו התערערה במידת מה. התברר כי הנתבעת מסרה כספים לבן זוגה דאז לצורך תשלום המיסים העירוניים אך ספק אם כספים אלו הגיעו ליעדם, כפי שעולה משני תיקי ההוצאה לפועל האחרים שמתנהלים כנגד הנתבעת והנתבעת מודעת לקיומם.
5.יחד עם זאת, גם לאחר שעיינתי בבקשת הביצוע ובבקשת ב"כ התובע מיום 3/11/10, לא ברור לי ממה מורכב החוב על סך 10,000 ₪ כפי שצוין בשטר החוב שהוגש לביצוע. בנסיבות שכאלו, מצאתי כי לנתבעת טענת הגנה אפשרית המצדיקה בירור בהליך משפטי מלא. כך בפרט כאשר ב"כ התובע לא טורח להתייצב לדיון אליו זומן כדין.
6.אשר על כן, מוארך המועד להגשת ההתנגדות עד למועד הגשתה בפועל וההתנגדות מתקבלת.
ניתנה והודעה היום כ"ה אדר א תשע"א, 01/03/2011 במעמד הנתבעת.
ניר זיתוני, רשם
הוקלד על ידי: סתוית אמסלם
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת