ת"א
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
|
1707-08
26/03/2011
|
בפני השופט:
אליהו בכר
|
- נגד - |
התובע:
מורן אילוז ע"י ב"כ עוה"ד יובל בנאי ואח'
|
הנתבע:
1. אילוז רפי 2. אביב אילוז 3. אילוזין יבוא ושיווק מזון (שותפות)
|
פסק-דין |
פסק - דין
התובעת והנתבעים 1 ו-2 היו שותפים בשותפות היא הנתבעת 3.
לאחר שהחליטו הצדדים לפרק השותפות קמה בניהם מחלוקת בדבר שוויה וכן בדבר סכומי כסף שנטלו הנתבעים 1 ו-2 מהשותפות מבלי לשתף בהם את התובעת ואף בדבר התנהלות הנתבעים שחייבה לטעם התובעת פיצוי בגין נזקים לא ממוניים.
הצדדים הסמיכו את ביהמ"ש להכריע בסוגיות שבמחלוקת על פי סעיף 79א' לחוק בתי המשפט.
לאחר שקראתי כתבי הטענות של הצדדים, ראיותיהם וסיכומיהם לרבות סיכומי התשובה, וכן חוו"ד של מומחה ביהמ"ש רוה"ח ועוה"ד שמשון מרון, כמו גם השאלות והתשובות לשאלות ההבהרה סברתי כי על הנתבעים 1 ו-2 לשלם לתובעת הסך של 191,799 ₪.
סכום זה יישא הפרשי הצמדה וריבית כדין מתאריך 1.4.2008 ועד למועד התשלום בפועל. ככל שולם סכום כלשהו על חשבון סכום זה כפי הסכמת הנתבעים 1 ו-2 במהלך הדיונים הוא ינוכה בהתאם ובאותו אופן חישוב.
מעבר לכך יישאו הנתבעים 1 ו-2 בהוצאות המשפט ושכ"ט עו"ד בסכום כולל של 70,000 ₪ כאשר סכום זה יישא הפרשי הצמדה וריבית כדין מהיום ועד למועד התשלום בפועל.
זכות ערעור לביהמ"ש העליון בתוך 45 ימים מיום קבלת עותק פסה"ד.
המזכירות תישלח עותק פסה"ד בדואר לצדדים.
ניתן היום, כ' אדר ב תשע"א, 26 מרץ 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת