ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
45139-07
07/09/2010
|
בפני השופט:
צבי כספי
|
- נגד - |
התובע:
1. ישי אייזיק עו"ד 2. רון עו"ד דרור
|
הנתבע:
לנדא יהודה עו"ד
|
|
החלטה
נקבע להוכחות ליום 24.2.2011 שעה 09:00.
הצדדים יגישו ראיותיהם בתצהירים.
ב"כ התובעים בתוך 45 ימים מהיום.
ב"כ הנתבע בתוך 45 ימים לאחר קבלת תצהירי ב"כ התובע.
ב"כ הצדדים יעבירו ישירות ובמסירה אישית את התצהירים אחד למשנהו.
מסמכים המצורפים לתצהירים יסומנו כנספחים במספרים סידוריים או אותיות ויהוו חלק מהראיות שבתיק בית המשפט כמסמכים אשר הוגשו על ידי המצהיר בחקירה ראשית, בכפוף לזכות הצד שכנגד להתנגד להגשת מסמך כלשהו בטרם תחילת חקירתו הנגדית של המצהיר.
כל צד יהיה רשאי לוותר על עדות שהוגשה על ידו בתצהיר כאמור כל עוד לא עמד המצהיר לחקירה נגדית, בכפוף לכל הסכמה אחרת של הצדדים לעניין ויתור על חקירת המצהיר וקבלת תצהירו ללא חקירה נגדית.
כל צד יהיה רשאי להתנגד לכל אמרה הכלולה בתצהיר מכל סיבה שבדין בטרם תחילת חקירתו הנגדית של המצהיר, ובכפוף להסכמה אחרת כאמור לעיל.
על כל מצהיר להתייצב לחקירה נגדית, אלא אם ויתר על כך הצד שכנגד.
חוות דעת מומחים מטעם הצדדים יוגשו במועדים ובדרך שנקבעה לעיל בעניין תצהירים ודינם כדין תצהירים לכל האמור בהחלטה זו.
חוקרים פרטיים ניתן להעיד בחקירה ראשית ללא תצהיר.
צד אשר ירצה להזמין אדם להעיד ללא תצהיר מסיבה כלשהי, יגיש לבית המשפט בקשה מנומקת זמן מתאים לפני המועד הקבוע לדיון.
במידה וביהמ"ש יאשר זימון כאמור, יודיע על כך הצד המבקש לצד שכנגד מיד עם אישור ביהמ"ש לזימון העד, כמבוקש.
ניתנה והודעה היום כ"ח אלול תש"ע, 07/09/2010 במעמד הנוכחים.
צבי כספי, שופט
הוקלד על ידי: לילי שוורץ
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת