- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
אגד אגודה שיתופית לתחבורה בישראל בע"מ נ' בוחניק ואח'
|
תא"מ בית משפט השלום כפר סבא |
55778-10-10
24.10.2011 |
|
בפני : דוד גדול |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: אגד אגודה שיתופית לתחבורה בישראל בע"מ ע"י ב"כ עו"ד ישראל קליינמן |
: 1. רפאל בוחניק 2. הראל חברה לביטוח בע"מ |
| פסק-דין | |
פסק דין
1.התובעת הגישה תביעה כספית בסדר דין מהיר כנגד הנתבע רפאל בוחניק וכנגד הנתבעת 2 – המבטחת של הנתבע.
2.בכתב התביעה עותרת התובעת כי ביהמ"ש יחייב את הנתבעים לשלם לה סך של 15,190 ₪ (להלן: "סכום התביעה").
3.ביום 16.7.09 אירעה תאונה בה היו מעורבים אוטובוס מסוג מאן מס' רישוי 85-367-01 (להלן: "רכב התובעת"), אשר היה נהוג ע"י נתן גואטה.
4.מאידך, בתאונה היה מעורב רכב פרטי מסוג סיטרואן מס' רישוי 72-443-88 (להלן: "רכב הנתבע"). רכב זה היה מבוטח ביום התאונה אצל הנתבעת 2 (להלן:"הראל") בפוליסת ביטוח תקפה המכסה את אחריותה כלפי צד ג'. רכב זה היה נהוג ע"י הנתבע (להלן: "בוחניק").
5.בדיון מיום 8.9.11 הופיע נהג התובעת וטען כי נוכח נסיבות התאונה כפי שאלו פורטו על ידי התובעת, המסקנה המתחייבת כי החבות לאירוע נופלת על כתפי הנתבע, ועל כן הוא חב כלפי התובעת ועל הנתבעים לשלם לה נזקיה.
מאידך, טען הנתבע כי תרחיש התאונה שונה לגמרי מגרסת התובעת, באופן שהאחריות לאירוע נופלת על כתפי התובעת.
6.נהג האוטובוס ספר כי התאונה ארעה בבת ים במהלך נסיעה בקו 83 המוליך מראשל"צ לת"א. הנהג גואטה ספר כי נסע בנתיב ימני, עבר צומת כשהאור ברמזור שלפניו ירוק. לטענת גואטה, בוחניק הגיח מימינו כשהאור האדום ברמזור שבכוון נסיעתו לא דלק. האחרון נכנס לצומת באדום וכך ארעה התאונה, כאשר האוטובוס פוגע בפרטית בדלת אחורית מצד שמאל.
גואטה ספר כי למד על התקלה ברמזור בכוון נסיעת הנתבע בדיעבד כשעמד שם לאחר קרות התאונה. גואטה נשאל על כך שבבדיקת הטכוגרף המותקן באוטובוס המהירות עובר לתאונה הייתה 80 קמ"ש, וגואטה הודה בכך אך טען כי ירד מיד ל-40 קמ"ש.
7.הנהג בוחניק ספר כי הוא נוהג זה 50 שנה ומעולם לא היה מעורב בתאונה. לטעמו, הוא חצה את הצומת באור ירוק בכוון נסיעתו, כאשר לפתע הגיח האוטובוס משמאלו ופגע בדלת הנהג מצד שמאל. הנהג בוחניק עומת עם דו"ח פעולה של שוטר שאשר דברי הנתבעים שהאור האדום ברמזור שבכוון נסיעת הפרטית היה כבוי.
8.ב"כ אגד מבקש כי אבכר ואעדיף את גרסת נהג האוטובוס לפיה הרמזור בכוון נסיעת בוחניק היה לא תקין בלשון המעטה, ולכן הנתבע טעה בחושבו שמותר לו לנסוע לכוון הצומת.
9.ב"כ הנתבעים ציין כי יש לשים לב כי היה ונקבל טענת אגד לרמזור לא תקין בכוון נסיעת בוחניק, אזי במקרה שכזה זכות הקדימה לרכב הנתבעת. הטכוגרף המותקן באוטובוס סתר עדות נהגו שטען כי נסע במהירות 50 קמ"ש.
10.במחלוקת זו שבין הצדדים אני מקבל את גרסת הנתבעים. הטכוגרף סתר עדות נהג האוטובוס כי נסע במהירות 50 קמ"ש. הוא נסע במהירות 80 קמ"ש בתוך העיר ופעל בנגוד לתקנות התעבורה שעה שלא נתן זכות קדימה לרכב הבא מימין.
11.נוכח האמור המסקנה העולה כי דין התביעה להדחות וכך אני מורה. התובעת תשלם לנתבע ומבטחתו סך של 2,000 ₪ כהוצאות ושכ"ט עו"ד. התשלום יבוצע עד ליום 23.11.11.
ניתן היום, כ"ו תשרי תשע"ב, 24 אוקטובר 2011, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
