ב"ל
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
|
11931-09
20/10/2010
|
בפני השופט:
שרה שדיאור
|
- נגד - |
התובע:
סוהיר אבו שחידם
|
הנתבע:
בטוח לאומי-סניף ירושלים
|
פסק-דין |
פסק דין
1. לא ברור מי התיצב בפני המומחה המעריך אולם היה זה מישהו מטעם התובעת ועל כן היה עליה להודיע על פי האמור בהערכה המוקדמת אם קבלה סיוע. התובעת לא פעלה כן.
2. בתאריך 11.4.10 ניתנה החלטת כב' השופטת שטיין לפיה ל אפעלה התובעת כאמור בהערכה המוקדמת.
3. בתאריך 24.6.10 ניתנה החלטת בית הדין לפיה על התובעת להודיע עד ליום 17.7.10 אם קבלה ייצוג מהסיוע. כמו כן נקבע כי יקבע דיון מוקדם נוסף.
4. ב 12.9.10 נשלחה לתובעת הזמנה לדיון להיום אשר הומצאה כדין על פי רישומי בית הדין , לאותה כתובת אליה נשלח הזימון להערכה המוקדמת שאליו התייצבו מטעמה.
5. נוכח התנהלות התובעת מחד והעובדה כי נכנס לחשבונה סכום כאמור בדברי בא כח הנתבע ברי כי התביעה התייתרה ומכל מקום כי התובעת זנחה תביעה זו. משכך, ומכח סמכותנו על פי תקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב-1992, נמחקת התביעה ללא צו להוצאות.
ניתנה והודעה היום י"ב חשון תשע"א, 20/10/2010 במעמד הנוכחים.
שרה שדיאור, שופטת
הוקלד על ידי: אסתי שילה
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת