פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אור
תאריך: 14.11.2019
שעה: 15:29
שלום רב,
עבדתי במקום עבודה 15 חודשים במשרה חלקית 1-3 פעמים בשבוע.
פוטרתי עם שימוע מקדים.
שאלותי:
1.השימוע התבסס על תלונה שיקירת של לקוחה. זאת לא הייתה התלונה היחידה,
אך התלונה האחרונה שבעקבותיה זומנתי לשימוע.
ביקשתי לזמן את הלקוחה לשימוע כדי להוכיח לנציגי מקום העבודה שלא היו דברים מעולם, אך הם סרבו לזמן אותה לשימוע בטענה שזה לא נהוג לעשות זאת.
בקשתי את פרטיה של הלקוחה וגם לבקשה זאת הם סירבו.
האם אני יכול לתבוע את הלקוחה בעוולת לשון הרע? ואם כן,האם נתן לקבל ממקום העבודה את פרטיה לצורך העניין?
2.הואיל ועבדתי משרה חלקית, האם נתן לתבוע דמי אבטלה?
3.בהנחה שאני זכאי לדמי אבטלה,כיום שרות התעסוקה שלח אותי לעבוד במקום אחר, האם נתן לתבוע אבטלה בהסתמך על הפיטורין האחרונים אם אני עוזב את מקום העבודה הנוכחי מרצוני?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
17.11.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש