פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: ענת
תאריך: 23.10.2019
שעה: 20:09
שלום, לפני 4 חודשים ילדתי ואני רוצה להתפתטר ממקום עבודה נוכחי בגלל המרחק מהבית, אני לא אספיק לשים את הילדים בגן ולהגיעה למקום עבודה בזמן. אני אחות ומשמרת בבית חולים פרטי מתחילה בשבע בבוקר. ב2018 חתמתי על תמריץ שלפי החוזה אני צריכה לעבוד 24 חודש בפועל, ימי חופשה, ימי מחלה חופשת לידה וכו' אינם נספרים. לא מוזכר בחוזה מה קורה במקרה ומפטרים אותי. אני מבינה שהתפטרות ובפיטורים במקרה שלי זה אותו דבר. האם לפי החוק אני צריכה בכל מקרה להחזיר את הכסף של תמריץ למקום העבודה?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
24.10.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש