פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: נירית
תאריך: 11.09.2019
שעה: 21:05
מנהלת בית הספר פנתה אלי לקחת פרויקט השאלת ספרים ואמרה שהתשלום גבוה,לפחות 9,000 ש"ח.הסכמתי,עבדתי ובסוף הקיץ קיבלתי ממנה צ'ק ובמעמד זה היא אמרה לי "ותתני מענה גם לאורך השנה".בפועל,נכנס לבנק 6,000 ש"ח. הודעתי כי לא אתן מענה מה גם שתנאי ההעסקה בפרויקט השתנו ועל מנת לתת מענה אני צריכה להתהלך במחסן מטר על מטר בין הררי ארגזים.
לא חתמתי על שום מסמך ושום התחייבות.
האם מישהו יכול לכפות עלי המשך עבודה?
בחוזרי מנכ"ל אין התיחסות לשנה שלמה.
לתשובתכם אודה
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
15.09.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש