פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: קסניה מולודוב
תאריך: 05.08.2019
שעה: 17:32
שלום רב, ברצוני לברר מה עושים במקרה של הימצאות פרעושים במקום העבודה. למעלה מחודש שאני נעקצת בצורה אינטנסיבית ברגליי. זה לא נעים בכלל בלשון המעטה, הן מבחינת גירודים וחוסר נוחות והן מבחינה אסתטית וכן עלול להיות מסוכן כיוון שידוע שפרעושים גם עלולים להעביר מחלות. עליי לציין שפניתי לאחר מס' שבועות עד שזיהיתי בוודאות את ה"מפגע" וגם חיסלתי כמה מהם אל המנהל בבקשה לרסס את האיזור. הימצאותם היא מחוץ למשרדים. דהיינו, למטה בחצר וכן נתקלתי בהם גם במשרד עצמו. מה עליי לעשות? האם אני רשאית להיעדר מהעבודה עד לטיפול טוטאלי בתופעה? ואם כן, על חשבון מי זה אמור להיות? (האם עליי להוציא ת. מחלה על חשבוני?) ומה לגבי העקיצות שכבר יש לי? מגיע לי פיצוי כלשהו? כיצד עליי לנהוג מעתה? מאוד מטרידה אותי התופעה. אני גם ממש לא רוצה להעביר חלילה את המפגע אליי הביתה או למקומות נוספים.
תודה מראש!
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
06.08.2019 | |
|
|
06.08.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש