פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: יאיר סויסה
תאריך: 24.07.2019
שעה: 19:43
שלום לפני כ שנה הוצאתי לפרישה מוקדמת מהעבודה עקב מחלת סרטן.לפני שנים הגשתי תביעה לביטוח לאומי על ירידה בשמיעה וקיבלתי 10 % נכות.לפני 7 חודשים הגשתי החמרה דרך רופא תעסוקה שקבע שאכן יש החמרה.פניתי לביטוח לאומי והם פנו למעסיק והוא מסרב למלא את הפרטים הנידרשים.מהביטו לאומי נמסר לי היום שאם המעסיק ימשיך בסירובו הם יפסיקו את הטיפול.וכמו שאני מבין יש לי שנה מיום הפרישה להגיש תביעה על החמרה ובעוד פחות מחודש אהיה שנה בפרישה.אודה לכם על עיצה.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
28.07.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש