פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: יוסי כהן
תאריך: 17.02.2019
שעה: 18:51
היי, במקום העבודה אנחנו עובדים 5 ימי עבודה מלאים לפי חוזה ובמסגרת תפקידי כאחראי כבר 4 שנים שאני מגיע במוצאי שבתות לעבוד תוך בקשה של הסמנכ"ל לשעבר שאתחייב להגיע במוצ"שים תמורת תשלום פיקס עבור כל פעם שאגיע. גם בתלוש המשכורת שלי כבר 4 שנים מופיע התשלום עבור המוצ"שים תחת הכותר "שבת קבוע" ולצידו מספר השבתות שהגעתי. אציין שבמשך 4 שנים לא פיספסתי מוצ"ש אחד אפילו.
השאלה שלי היא, במידה ונעדרתי מהעבודה החל מיום רביעי\חמישי בשבוע מסויים וחזרתי לעבודה ביום שני\שלישי בשבוע שלאחר מכן, האם הם חייבים לשלם לי במסגרת ימי המחלה גם את השבת שפיספסתי? כלומר לדעתי הם לא יכולים להתנער מכך ולטעון שזה לא נכלל כי זה נחשב כשעות נוספות, כי גם בתלוש כתוב לי "שבת קבוע" והתחייבתי להגיע... אני צודק?
תודה...
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
18.02.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש