פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מיכאל סבנידזה
תאריך: 24.12.2018
שעה: 18:33
אצלנו בעבודה מנהל העבודה הישיר לא עונה ולא מתייחס לאף אחד בעבודה. אנחנו בקושי רואים אותו ומדברים איתו דרך הוואצפ או הטלפון אבל הוא לא עונה לאף אחד בשום עניין כמעט וכל בקשה או הודעה שצריך אותו צריך לרדוף אחריו שבועות.
בנוסף, יש הרבה מאוד טעויות בשכר (שתמיד לרעתנו כמובן) והוא כל הזמן טוען שזה אשמתנו והוא ישלים חודש הבא (מה שכמובן לא קורה לרוב) ויש אנשים שמחכים שישלימו להם חוסרים בשכר במשך כמה חודשים או שהם שוכחים מזה והמעסיק יוצא מורווח.
האם זו עילה להתפטרות כדין מפוטר?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
25.12.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש