פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: קובי
תאריך: 15.08.2018
שעה: 20:58
אני מעסיק עובדת משק בית משנת 2007 ומשנת 2008 אני משלם לקרן פנסיה ופיצויים. ידוע לי שהפיצויים הינם 8.33% מהשכר הכולל וכי חלק מזה הופרש לקרן הפיצויים. אולם לפי החקיקה ההפרשות לפיצויים היו נמוכות בהרבה ועמדו על 0.834% בשנת 2008 ועלו בהדרגה עד ל-6% בשנת 2013. מה % הפיצויים הכולל עבור שנות העבודה המוקדמות? האם היא זכאית ל-8.33% פיצויים מהרגע שבו החלה לעבוד?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
16.08.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש