פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: עו"ד אביבה בורנובסקי
תאריך: 08.04.2018
שעה: 10:37
משה שלום רב,
השעיה של עובד אינה דבר המקובל ביחסי עובד-מעביד, אלא אם היא מעוגנת בחוק הכוונה היא לחוק שירות המדינה משמעת או הסכם קיבוצי ואפילן הסעם אישי כלל אין המעביד רשאי ליצור באופן חד צדדי מעין מצב ביניים של לא עובד לא עובד, ולהיות פטור מלשלם לעובד שכר, בתוך התקופה של מצב הביניים.
אני ממליצה לך לפנות לייעוץ משפטי כדי לוודא ששכרך ישולם לך בעד התקופה בה לא עבדת
בהצלחה
אביבה בורנובסקי, עו"ד מנהלת במשותף של פורום דיני עבודה
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש