פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: חגית
תאריך: 25.03.2018
שעה: 15:33
שלום.
שמי חגית אני כרגע בחל"ת לאחר חופשת לידה, צרכה לחזור לעבודה חודש הבא,בחוזה העבודה שלי מופיע כי אני מחוייבת 50% משרה שבפועל עבדתי כ75%. בקשתי מהמנהלת לחזור ל50% כמו שאני מחוייבת, אך אין באפשרותה( צורכי המערכת). אני לא יכולה לחזור לאותה משרה מכיון שכיום יש לי 2תינוקות בבית.
בשיחה עם המנהלת היא הציע לי להתפטר לצורך טיפול בילד, אך אם אני עושה זאת אני מאבדת 90יום מה זכאות לאבטלה בביטוח לאומי.
אני רוצה להתפטר אך לא רוצה לאבד את הזכאות שלי.
השאלה היא: האם ניתן להגיש התפטרות על זה שלא נמצא לי משרה כמו שאני חתומה עליה?
אשמח לתשובה.
תודה.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
26.03.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש