פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: עירית
תאריך: 26.12.2017
שעה: 0:24
בתאריך 1.1.1 סיימתי את יחסי עובד מעביד שלי עם המעסיק לאחר שפיטרו אותי .ידוע לי שהפיצויים הם בעצם 8.3% ואם המעסיק הפרעש כל חודש את מה שלפי החוק ששה 6% הוא מחוייב להעביר לי את ההפרש לחשבון עד 15 יום לאחר סיום היחסים .האם זה החוק או שהוא אומר משהו אחר .אני כל יום יוצרת קשר עם המעסיק והוא אומר שאין לו מושג והנח"ש מטפלים בזה והם לא מוכנים לתת לי לדבר עם הנח"ש שלהם שזה בעצם חברה חיצונית שמבצעת להם את החשבונות .לא קיבלתי שום מידע מהם לגבי הפיצויין אני זאת שמסבירה להם מה צריך לעשות .איך החישוב ומה החוק אומר ?
תודה .
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש