פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: דבורה
תאריך: 27.07.2023
שעה: 10:36
שלום רב.
אני סייעת בבית ספר, שנה הבאה אילצו אותי לשנות את מספר השעות ולשנות תפקיד כך שהדבר יפגע במשכורת החודשית שלי כנגזרת מכך גם ההפרשות לפנסיה.
האם יש בעילה זו יכולת שלי להתפטר ולדרוש פיצויי פיטורין? ושאלה נוספת, מצאתי את כל חובותי למערכת מבחינת עבודה בחודש יולי (קייטנה) אני אמורה לחזור בספטמבר לעבודה ולקבל שכר מלא עבור חודש אוגוסט. האם גם אם אתפטר אני אהיה זכאית לתשלום מלא עבור חודש אוגוסט?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
01.08.2023 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש