פורום עורכי דין - פסקדין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: שגיא שגיא
תאריך: 17.04.2022
שעה: 23:18
שלום רב,
אני מעוניין לחפש עבודה אחרת בזמן שאני עובד. האם ברגע שאני מודיע למעסיק על חיפוש עבודה אחרת יכול לטעון שאני התפטרתי? (על אף שכוונתי לעבוד עד שאני אמצא עבודה אחרת)
ואם כן זה עדין תקף בהנחה ובהסכם ביני לבין המעסיק הנוכחי נרשם שאני צריך לקבל תוספת שכר שהוא החליט לא לתת לי?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
24.04.2022 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש