פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
תאריך: 19.07.2021
שעה: 14:40
שלום רב,
אני לא מכירה את נוהלי החברה בה את עובדת, אך חוק דמי מחלה אומר שעל העובד להודיע על המחלה למעסיק ולהעביר אליו את אישור המחלה מיד כאשר הוא שב לעבודה או אם הוא יכול מיד לאחר שקיבל את האישור.
לדעתי אם מעבירים למשאבי אנוש ו/או למנהלת הישירה את אישור המחלה בוואצאפ או במייל זה מספיק.
עוד, אם המנהלת שלך כל כך מתעניינת בשלומך היא יכולה להתקשר אליך אני לא מבינה את הדרישה שלה שאת תתקשרי אליה בזמן מחלתך.
בהצלחה
אביבה בורנובסקי, עו"ד ונוטריון מנהלת במשותף של פורום דיני עבודה
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש