פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אורה
תאריך: 13.06.2021
שעה: 18:02
היי ,
רציתי לדעת בבקשה.
אני ילדתי לפני כחודש וכרגע אני בחופשת לידה. רציתי לדעת בדרך כלל כל שנה בחודש יולי יש אצלנו שיחות שכר שבדרך כלל מלווה ההעלאות שכר רציתי לדעת אם המנהל חייב לקייים לי שיחה של העלאת שכר למרות שאני בחופשת לידה?
לטענתו השנה לא תתקים איתי שיחה כי אני בחופשת לידה לכן אצטרך לחכות לשנה הבאה.
וזה אומר שאחזור אחרי החופשת לידה לאותו משכורת ולא למשכורת גבוהה יותר
אמרתי לו שהוא חייב לקיים איתי שיחה אם לא זה פגיעה בשוויון ההזדמנויות כי אני בחופשת לידה אז הוא אמר לי אין בעיה אז קיימנו את השיחה עכשיו ולצערי את לא מקבלת העלאה השנה.
האם יש פה פגם או שזה צעד מלוכלך אבל תקין?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
14.06.2021 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש