פורום עורכי דין - פסקדין
פורום מכירה וקניית דירה
מנהלי הפורום:
ארז הימן משרד עורכי דין ונוטריון
ארז הימן משרד עורכי דין ונוטריון
כולנו, לפחות פעם אחת בחיינו, רוכשים או מוכרים דירה.
גם אם לא מדובר באנשי עסקים המשקיעים בנדל"ן, אנו זקוקים לדירה על מנת פשוט לגור בה.
אבל, יש לעשות את הדבר באופן נכון, מפני שהסכנות רבות, וממש לא כדאי לטעות בעסקה הגדולה ביותר שאדם ממוצע מבצע בחייו.
זה המקום לכל השאלות והתשובות בתהליך.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה.
מחבר: אור כהן
תאריך: 18.03.2020
שעה: 10:50
הצפי שלנו ע"פ החוזה הינו ה-31.1.20 ולקבלן יש 60 יום כדי להימנע מתשלום שכ"ד במקרה והוא מאחר. בעקבות בעיות שמשרד השיכון עשה לקבלן (נאמר בחוזה כי עבודות הפיתוח הינן באחריות הקבלן) הוא סורב מלקבל טופס 4. ב-10.3.20 קיבלתי מייל תגובה מהנציגה האחראית על קבלת מפתח (וזאת משום שהתלוננתי שהם מעמידים אותנו בספק ועלינו לקבל החלטה ל20 יום הבאים) כי אין תאריך מדויק לצפי כניסה אך הצפי הוא סוף אפריל.
קיבלתי החלטה כלכלית בעקבות מייל זה ועברתי לדירת ביניים עד שהדירה תהיה מוכנה. התברר אתמול שהתקבל טופס 4 והקבלן מעוניין למסור מפתחות כבר בשבוע הבא כדי להימנע מתשלום שכ"ד.
האם מותר לי לסרב לקבלת מפתח ? האם מדובר בהטעיה ?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
20.05.2021 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש