פורום עורכי דין
פורום תמ"א 38
מנהלי הפורום:
אדיר שמואל עו"ד
אדיר שמואל עו"ד
פורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית של אתר פסקדין מספק תשובות לוועדי בתים ודיירים המתלבטים בנוגע לפרויקט תמ"א 38 (תוכנית מתאר ארצית לחיזוק מבנים כנגד רעידות אדמה) בבניין שלהם, או ביצוע פרויקט שיקום של אזור מגוריהם בחסות העיריה. בפורום ישמחו לעמוד לרשותכם בכל שאלה משפטית הנוגעת ליישום ההליך, חובותיכם וזכויותיכם.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אורית
תאריך: 28.02.2016
שעה: 20:12
שלום, רציתי לדעת אם לעו"ד יש 80% חתימות ואני מתנגדת מהסיבות: אי שוויון. קראתי שעו"ד חייב להצהיר בפני הדיירים לפני חתימה ואחרי חתימה על משכורתו מהיזם, האם זה נכון למרות שהוא רשום בהסכם. וכן כל מי שקשור לעיסקה חייב להצהיר בפני הדיירים על משכורתו מהיזם, האם לכל זאת זכותי להתנגד? ואם זה קביל בבית משפט? תודה מצפה לתשובה.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
16.12.2017 | |
|
07.01.2017 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש