פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: איתן ליפסקר עו"ד
תאריך: 23.07.2019
שעה: 10:11
אם טרם חלפה שנה מבקשה קודמת לישוב סכסוך אין צורך בבקשה חדשה אלא ניתן להגיש תביעה במסלול רגיל.
אם חלפה יותר משנה ניתן להגיש בקשה לקיצור עיכוב הליכים. אשר למהות התובענה יש אכן לוודא כי היא אינה זהה למהות הערעור. מומלץ לפנות לקבל ייעוץ משפטי פרטני טרם נקיטת כל פעולה.
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש