פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: סיוון
תאריך: 28.04.2019
שעה: 17:18
שלום רב,
אני בת 55, גרושה אחרי מערכת יחסים אלימה, יש לי 3 בנים בגילאים 25,18 ,14 .אני מבקשת להתיעץ , על שם מי לרשום את המוטבים בחשבון הבנק שלי ובכל הקרנות (פנסיה, השתלמות,גמל).
האם נכון לעשות צוואה , ואת מי למנות כמקבל הכספים(האם למנות את הילדים ישירות או למנות אדם אחר שידאג לילדים) .
תודה, סיוון
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
28.04.2019 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש