פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מיטל שקד
תאריך: 04.11.2018
שעה: 11:42
שלום רב, רציתי לשאול בבקשה מה קובע החוק במקרה שיש לי ילד בן 4.5 ממי שהיה בן זוגי 9 שנים, עד לפני כשנה, אולם מעולם הוא לא שילם עליו מזונות או כל השתתפות אחרת בהוצאות הגידול? (סירב לשלם היות ולדבריו מעולם לא רצה בילד ואני התעקשתי להמשיך עם ההיריון). אין בינינו הסכם, וגם הסדרי הראייה סוכמו בינינו בע״פ. ושאלה נוספת היא האם ניתן לתבוע מזונות אלה רטרואקטיבית. האם הפתרון היחיד הוא מלחמה יקרה בבימ״ש שעלולה לפגוע בהרבה אנשים, או שמא קיימת אלטרנטיבה סימפטית יותר? אודה על תשובתכם בהקדם.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
04.11.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש