פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: משה כהן
תאריך: 14.09.2018
שעה: 19:53
שלום
יש לי מקרה די מורכב
אבי חי מספר שנים עם בת זוג וצרף אותה לחשבונו פני מספר שנים
יש להדגיש שכל הכנסותיו הוכנסו כל חודש בקביעות לחשבון הנ"ל אבל היא ניהלה חשבון פרטי שממנו הייתה מעבירה כספים בצורה לא עקבית לחשבון המשותף.
לפני מספר חודשים היא נפטרה
אבי שמוגדר דמנטי לא יכול לטפל בחשבון ומאחר שהיא התנגדה שאהיה בעל ייפוי כח או שותף בחשבון גם אני כרגע מנוע מלטפל בו.
1-האם במצב הנ"ל אוטומטית חצי ממה שיש בחשבון הוא של היורשים שלה?
2-האם במידה ויתברר כי החשבון נוהל על ידה בצורה לא אחראית יש תקדים לתבוע את היורשים שלה?
התברר שהיא החזיקה 4 כרטיסי אשראי שכנראה ניתנו לילדיה והם בצעו בהם פעולות משיכה קבועות מהחשבון ודי רוקנו אותו
תודה
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
02.10.2018 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש